Western Chicken

Informacje podstawowe

Rodzaj sieci
franczyzowa
Zasięg sieci
ogólnokrajowy
Jednostki franczyzowe
29

Finanse

Minimalna kwota
30 000 zł
Opłata wstępna
brak
Opłata bieżąca
800 zł/miesiąc

Kontakt

Strona internetowa
Osoba kontaktowa
Wojciech Goduński właściciel
Adres e-mail
Numer telefonu
792 433 601

Opis systemu

Charakterystyka systemu

Nasza firma specjalizuje się w przygotowaniu kurczaka w panierce wg własnego przepisu. Kurczaki przez nas podawane charakteryzują się smakiem, który konkurować może z największymi firmami tej branży. Nasz metoda marynowania mięsa pozwala na uzyskanie niesamowitej głębi smaku wynikającej nie tylko ze składu panierki, ale też niezwykłego smaku mięsa.

Korzyści dla franczyzobiorcy

Nasi partnerzy otrzymują od nas wszystkie niezbędne informacje potrzebne do prowadzenia tego typu działalności. Kompleksowe szkolenia w naszych placówkach, jak też w lokalu Klienta. Dostęp do dystrybutora centralnego. Ponadto projekty graficzne oraz pełne wsparcie przez cały okres działalności.

Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom

Lokal o powierzchni min. 40 m2 w galerii handlowej lub w lokalizacji o dużym natężeniu ruchu. Doświadczenie w branży gastronomicznej nie jest konieczne do podjęcia współpracy.

Formularz kontaktowy

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram