Charakterystyka systemu
Nasza firma specjalizuje się w przygotowaniu kurczaka w panierce wg własnego przepisu. Kurczaki przez nas podawane charakteryzują się smakiem, który konkurować może z największymi firmami tej branży. Nasz metoda marynowania mięsa pozwala na uzyskanie niesamowitej głębi smaku wynikającej nie tylko ze składu panierki, ale też niezwykłego smaku mięsa.
Korzyści dla franczyzobiorcy
Nasi partnerzy otrzymują od nas wszystkie niezbędne informacje potrzebne do prowadzenia tego typu działalności. Kompleksowe szkolenia w naszych placówkach, jak też w lokalu Klienta. Dostęp do dystrybutora centralnego. Ponadto projekty graficzne oraz pełne wsparcie przez cały okres działalności.
Dodatkowe wymagania stawiane franczyzobiorcom
Lokal o powierzchni min. 40 m2 w galerii handlowej lub w lokalizacji o dużym natężeniu ruchu. Doświadczenie w branży gastronomicznej nie jest konieczne do podjęcia współpracy.